Attığı gole hakkında yorumda bulunan Hollandalı yıldız oyuncu, "Attığım gol sadece şık bir gol değildi, aynı zamanda yılın en iyi hücumuydu" ifadelerini kullandı.

Takımına gol atarak katkıda bulunmayı "güzel" olarak nitelendiren 28 yaşındaki oyuncu, "Skor tabelasına adınızı yadırmanız tabiki güzel bir şey fakat ben aynı zamanda bugün oynadığım futbol için de mutluyum" diyerek sözlerini noktaladı.

Hollandalı oyuncu kendisine güvenini hiçbir zaman kaybetmediğini belirtirken, biraz dinlenmeye ihtiyacı olduğunu söyleyerek, ''Bu hafta takım arkadaşlarım bana oldukça destek oldu. Hiçbir zaman kendime güvenimi de kaybetmedim. Ancak özeleştiri yapmam da gerekiyor'' ifadelerini kullandı.

Holanda'nın Çin'i 2-0 yendiği karşılaşmanın diğer golünü ise 11. dakikada Premier League ekiplerinden Manchester United forması giyen Robin van Persie kaydetti.

ROBBEN'İN SNEIJDER Betboo YORUMU

Hollanda'nın bir diğer yıldız ismi Arjen Robben de Sneijder'in golü ve performansı hakkında kısa bir değerlendirme yaparken, ''Gol gerçekten keyif vericiydi. Bu şekilde daha çok oynamalıyız. Böylece daha çok gol atmaya da başlayacağız'' ifadelerini kullandı.

Webaslan