Riekerink’le yollar ayrıldıktan sonra gözlerin kendisine çevrildiği Wesley Sneijder, İgor Tudor yönetiminde çıktığı ilk maçta Beşiktaş’a karşı etkisiz bir performans sergilemişti. Hırvat hocanın ileri uçta Podolski’ye yakın oynattığı 32 yaşındaki oyuncu, FANATİK’e yaptığı özel açıklamada hem yeni pozisyonu hem de Tudor’a, “Sıkıyorsa beni de kadro dışı bırak” dediği iddiaları hakkında konuştu. “4 yıldır buradayım. Artık böyle haberlere alıştım” diyen Sneijder, “Ne zaman biraz kötü sonuçlar alsak, bizi karıştırmak için aynı kişiler ortaya çıkıyor... Kimseyle sorunum yok ben futbolumu oynamaya çalışıyorum” ifadelerini kullandı.

‘Yeni sistem uygulamak istiyor’

Takım halinde ortaya koydukları performanstan kendisinin de memnun olmadığını dile getiren Wesley, şöyle devam etti: “Tabii ki gerçek Galatasaray bu değil. Beşiktaş karşısında iyi olmadığımı ben de kabul ediyorum ama hocamız yeni bir sistem uygulamak istiyor. Ben zaten alışık olduğum pozisyonda oynamadım, Podolski de kendi yerinde oynamadı. Ama nasıl iyi sonuçlar aldığımızda her şey iyiyse, kötü günümüzde de birlik olmamız lazım...”

‘Layık olduğu yere gelecek’

“Kimse Galatasaray’dan büyük değildir. Kimse Galatasaray’dan önemli değildir. Biz hep beraber bu takımı yine layık olduğu yere getireceğiz. Taraftarlarımız kimsenin gazına gelmesin. Bizi desteklemeye devam etsin.”