Hollanda Milli Takımı ile kampta bulunan Sneijder, Mourinho'nun Chelsea'ye transferini ve kendisi hakkında çıkan söylentileri değerlendirdi.

"BİR OYUNKURUCUYA İHTİYACI VAR MI, BİLEMEM"

Sneijder, Portekizli teknik adamın beklenen bir tercih yaptığını söylerken, ''Bu uzun zamandır bilinen ve kendisiyle de konuştuğumuz bir konu. Zaten onunla iletişimim Inter'den sonra da hiç kopmadı'' dedi.

Mourinho'nn Chelsea'ye kendisini de istediği söylentileri üzerine sorulan soruya Hollandalı oyuncu, ''Onunla birçok şey paylaşıyoruz. Açıkçası bir oyuncukuruya ihtiyacı var mı? Bilmiyorum, gerçekten bunu bilmiyorum. Futbolda neyin ne zaman olacağını asla bilemeyiz ama ben Türkiye'de olmaktan dolayı çok mutluyum'' açıklamasını yaptı.

"EVİMİZDE 12. ADAMIN KATKISI ÇOK BÜYÜK"

Atlasbet Arial; font-size: 14px; -webkit-text-size-adjust: none;">Galatasaray formasıyla yarım sezonda şampiyonluk kazandığı ve Şampiyonlar Ligi'nde çeyrek final oynayarak iyi bir başlangıç yaptığı hatırlatılan oyuncu, ''En büyük amacımızdı. Real Madrid'e karşı ilk maçta kötüydük. İyi bir sonuç alabilseydik daha farklı olurdu. Çünkü evimizde oynadığımızda 12. adamın gerçekten çok ekstra bir katkısı oluyor'' ifadelerini kullandı.

"GELECEK YIL, BU YILDAN DAHA İYİ OLACAK"

Gelecek sezon yüksek maliyetler nedeniyle belki de çok büyük bir transfer yapamayacakları söylenen Sneijder, ''Bunlar finansal konular. Yabancı sayısını düşürmemiz de gerekebilir. Bu biraz zorlayacak. Ancak ben gelecek sezonun bu yıldan çok daha iyi olmasını bekliyorum'' dedi.

Taksim'de yaşanan olaylar sorulan ve bu konuyla ilgili mikto blog sitesi twitter üzerinden yolladığı mesaj hatırlatılan Wesley, ''Taksim Meydanı'na çok yakın bir yerde yaşıyorum. Tabi ki orada yaşanan sorunun çözülmesini ve insanların mutlu olmasını istiyorum. İstanbul çok mükemmel bir şehir ve yaşananlara çok üzülüyorum'' açıklamasında bulundu.

sporx