Galatasaray'ın Hollandalı yıldızı Wesley Sneijder, milli takımda teknik direktörü Louis van Gaal'in kaptanlığı elinden alarak Robin van Persie'ye vermesi ile ilgili açıklamalarda bulundu.

"ACI VERİCİ BİR KARARDI"

Kararın kendisini üzdüğünü belirten Sneidjer, "Acı verici bir karardı. Çünkü bu kararın geleceğini görememiştim. Ayrıca, bu görevi layıkıyla yapabilmek için tam anlamıyla kendimi vermiştim. Ama verilen kararı da kabul etmek zorundayım" diye konuştu.

"HER ZAMANKİNDEN DAHA HEVESLİYİM"

Asya'ya yaptıkları hazırlık kampı öncesinde bilgilendirildiğini belirten yıldız oyuncu, "Bir balyoz gibiydi benim için. Koç bana bir dahaki sefere daha iyi hazırlanmamı ve enerjimi fit olmak için harcamamı söyledi. Öyle esmer porno yapacağım. Her zamankinden daha hevesliyim." ifadelerini kullandı.

"G.SARAY'DA SAKATLIĞIN ETKİLERİNİ ATAMADIM"

Performansının üst düzey olmadığının bilincinde olan 28 yaşındaki oyuncu, "Ben kendimi biliyorum. Inter'de kenarda kaldım ve Galatasaray'da da sakatlığın etkilerini atamadım. Özelliklerimi çok az gösterebildim. Fakat eminim ki Brezilya'da en iyi performansımı göstereceğim ve başarıya ulaşacağız" dedi.

Hollanda teknik direktörü Louis van Gaal, sürpriz bir kararla milli takımının yeni kaptanının Robin van Persie olduğunu açıklamıştı. Portakallar, hazırlıklarını 11 Haziran salı günü Çin Milli Takımı ile bir maç yaparak noktalayacak.

webaslan