Hollanda ile katıldığı Dünya Kupası'nın ardından yaklaşık bir ay süren tatilini tamamlayıp önceki gün Florya'ya gelerek idmanlara başlayan yıldız oyuncu, yeni sezonda takımın 'kalbi' olacak. 

Ünal Aysal'ı yeni sezonda attığı ve attıracağı gollerle bonus vermeyi düşündüğü Sneijder'in zun süren tatil süresince çalışıp kendini hazır tutması İtalyan teknik direktör Cesare Prandelli'yi bir hayli memnun etti.

25 Ağustos'ta Fenerbahçe ile oynanacak olan Süper Kupa maçında Sneijder'e forma vermek isteyen Prandelli, öğrencisine "Önümüzde 10 gün var. Fenerbahçe maçına kadar yüzde yüz hazır olabielcek misin?" diye sordu.

Hollandalı yıldız ise hocasına, "Beni merak etmeyin. Fenerbahçe'ye karşı oynamak için her zaman hazırım" yanıtını verdi.

Bruma düşündürüyor

Sneijder'in hazır bir şekilde dönmesiyle rahatlayan Cesare Prandelli'nin Fenerbahçe maçı öncesinde tek sıkıntısının Portekizli genç yıldız Bruma'nın sakatlığı olduğu öğrenildi. Hazırlık kampında iyi bir performans sergileyen ve sakatlığını tam üzerinden atmışken sol dizinden sakatlanan oyuncunun drumuyla yakından ilgilenen Prandelli, doktorlardan her gün Bruma'nın tedavisi hakkında bilgi alıyor.