Galatasaray'ın yıldız futbolcusu Wesley Sneijder, yeni sezonda ellerinden geleni yapıp başarılı olmak istediklerini söyledi.

Sarı-kırmızılı takımın İngiltere'de League One ekiplerinden Shrewsbury Betgram takımını 3-0 yendiği karşılaşmanın bitiminde basın mensuplarına açıklamalarda bulunan yıldız oyuncu, "Burada hava çok sıcak değil. Hazırlıklar için elverişli bir ortam var. Çalışma yapılan tesislerde çok güzel. Hazırlıklar çok iyi gidiyor." dedi.



Karşılaşmada üçüncü golü kendisinin atmasına rağmen Burak Yılmaz'ın isminin söylenmesinin önemli olmadığını ifade eden Sneijder, "Orada golü ben atmıştım ama Burak'ın ismi söylendi. Ancak golü kimin attığı önemli değil. Önemli olan takımın başarısıdır. Yeni sezonda elimizden geleni yapıp başarılı olacağımıza inanıyorum." diye konuştu.

Şampiyonlar Ligi ve ligdeki hedefleri hakkında konuşan Hollandalı oyuncu, "Şampiyonlar Ligi'nde oynamak Çok önemli. Geçtiğimiz sezon orada neler yapabilceğimizi gösterdik. Bu sene son 4'e kalabilecek güçteyiz. Kazanmaktan başka hiç bir düşüncemiz yok. Bu sezon ligde şampiyon olmaktan başka bir şey düşünmüyoruz. Hedefimiz bu senede şampiyon olmak ve 4. yıldızı takmak." şeklinde sözlerini noktaladı.

Öte yandan ilk hazırlık maçında göz dolduran Emre Çolak da yeni sezonla ilgili görüşlerini paylaştı.