Sneijder, Çin'e transfer olursa Galatasaray kaç para kazanacak? soruları gün geçtikçe daha da merak edilmeye başlandı.

Hollanda Voetbal Internaticonal portalına göre; Wesley Sneijder'e Çin'den iki transfer teklifi geldi. Bu tekliflerden birini Beijing Guoan yaptı. Haberde, Sneijder için Çin'den iki transfer teklifinin yapıldığı ve Galatasaray içerisinde bulunduğu ekonomik durumdan dolayı bu tekliflere sıcak bakabileceğini ancak Sneijder'in Çin projesini nasıl değerlendirebileceğinin bilinmediği vurgulandı.

Sezon başında MLS'ten de teklifler alan Galatasaray'da üst düzey futbol oynamayı sürdürmeyi tercih eden Sneijder'in Çin'den gelen bu teklife nasıl bir cevap vereceği şimdiden merak ediliyor. Galatasaray ile olan sözleşmesi 2018'e kadar devam eden Sneijder, kısa bir süre önce yaptığı açıklamada Galatasaray'da mutlu olduğunu ve kariyerine sarı-kırmızılı takımda tamamlamak istediğini dile getirmişti. Lukas Podolski'nin transferi için 7 milyon euroluk bir bütçe hazırladığı bilinen Beijing Guoan'ın Sneijder için en az 15 milyon euroya dayanan bir transfer teklifi ile sarı-kırmızılı kulübün kapısını çalması bekleniyor.

Galatasaray'ın 32 yaşındaki Hollandalı yıldızına kısa bir süre önce 3 yıl karşılığında 25 milyon euroluk bir teklif yapıldığı belirtilmişti Menajeri Guido Albers, teklifi Sneijder'e iletti. Şu anda yıllık 5 milyon euro alan oyuncu, öneriyi kabul etmezken, "Galatasaray benim için artık özel bir kulüp. Türkiye'de ve İstanbul'da yaşamaktan da çok mutluyum. Bunu bozmaya hiç niyetim yok" dediği iddia edilmişti.

ANNESİ: "OĞLUM ORADAN AYRIL"

Wesley Sneijder'ın annesi Sylvia Sneijder'dan çarpıcı sözler. Hollanda'nın RTL televizyonuna konuşan Wesley Sneijder'ın annesi, yılbaşı günü yaşanan terör saldırısı hakkında konuştu. ''Şans eseri tatildelerdi. Ya yılbaşını kutlamak için orada olsalardı? '' şeklinde konuşan Sylvia Sneijder, Wesley ve Yolanthe Sneijder-Cabau'nun artık başka planlar yapması gerektiklerini söyledi.

Hollandalı yıldızın annesi, ''Umarım her gün böyle olaylar olmaz. Wesley işine odaklanmalı, futbol oynamalı. Umuyorum ve dua ediyorum ki oradan ayrılırlar.'' sözlerini kullandı. Sneijder'ın Galatasaray ile 2018 yılına kadar sözleşmesi bulunuyor.

YOLANTHE'NİN TÜRKİYE AÇIKLAMALARI

"İstatistik ve sayılar bütün dünyada korkutucu. İnsanlar olup bitenlerin farkında değiller. Bilmedikleri için de onları suçlayamayız. Birbirimizin gözünü açmalıyız. Türkiye'de de bir şeyler yapabilirim tabii. Ama belki önce evsiz çocuklarla falan başlamak lazım. Çünkü herkes bu sorunla yüzleşmeye hazır değil. Ibiza'da saçını pembe yapıp tangayla mı dolaşmak istiyorsun? Kimse dönüp bakmaz. Pek kural yoktur. Hollanda daha kuralları olan bir ülke. Ama İstanbul'daki gündelik hayatımla kıyasladığımda pek de fark hissetmiyorum. Ben burada kendimi Hollanda'da olduğumdan çok daha fazla evde hissediyorum.

Kaynak: Sporx