İnter'den Galatasaray'a transfer olduğu günden bu yana Sarı-Kırmızılı camianın adeta sevgilisi haline gelen Wesley Sneijder'le ilgili flaş gelişmeler yaşanıyor...

Galatasaray yönetimi uzun bir süredir Hollandalı yıldızın sözleşmesini uzatmak için görüşmelerde bulunuyordu. Bu hafta içinde 3 yıllık nikah tazelemesi beklenen Sneijder'e çok flaş bir teklif daha yapıldığı ortaya çıktı.

Sarı-Kırmızılı yönetim, kulübün sembol isimlerinden biri haline gelen yıldız futbolcuya ömür boyu sözleşme teklif etti. Galatasaray yönetiminin önceki gün yapılan görüşmede 
Sneijder'e, "3 yıllık sözleşmenin sonunda istersen teknik ekipte, istersen de profesyonel olarak bizimle olmaya devam et. Karar senin" dediği öğrenildi.

AJAX'TA BIRAKMAK İSTEDİĞİNİ SÖYLEMİŞTİ

Sneijder'in tekliften büyük mutluluk duyduğu fakat eşi Yolanthe Cabau ve manajeriyle görüştükten sonra karar vereceği öğrenildi. Şu anda 31 yaşında olan Hollandalı futbolcu, imzalayacağı yeni sözleşmenin bitiminde 34 olacak. Sneijder daha önce yaptığı açıklamalarda futbolu Ajax'ta bırakmak istediğini söylemişti. Fakat Galatasaray'ın teklifi sonrasında ne yapacağı merak konusu.