Galatasaray'da sezon sonu yaklaşırken bir kez daha Wesley Sneijder için kalacak mı gidecek mi dedikoduları arttı. Hollandalı yıldızın geçen hafta ülke basınına yaptığı "Kulübün çok borcu var. Nasıl bir takım kurmayı planlıyorlar bu önemli. İki taraf da memnun değilse bunca fantastik yıldan sonra birbirimize karşı dürüst oluruz" demişti. Veda sinyali olarak adlandırılan bu sözlerin ardından İspanya'dan da bomba bir iddia geldi.

TÜRKLER ÖDEYEBİLİR

İspanyol Radyosu Cadena Ser, Sevilla'nın Samir Nasri için opsiyon hakkını kullanmayacağını belirtti. Radyonun iddiasına göre Galatasaray, Sneijder'in olası ayrılığı ihtimalini düşünerek Fransız yıldız için bonservisini elinde bulunduran Manchester City ile ilk teması kurdu. Haberde Nasri'nin yüksek ücretini ancak Türkiye, Çin ve Arap takımlarının karşılayabileceği kaydedildi. Galatasaray, satın alma opsiyonuyla kiralamayı planlıyor.

ÇOK BÜYÜK YETENEK

Samir Nasri, futbolcu fabrikası olan Fransızların yetiştirdiği büyük yıldızlardan biri. Top tutma, pas, kilit pas verme, duran topları kullanma, orta açma, ara pası verme, adam geçme alanlarında uzman. İkili mücadeleyi fazla sevmiyor. Defansa katkısı ise zayıf. Top ayağına gelince ise adeta bir orkestra şefi.

2 GOL, 3 ASİSTLİK KATKI

Samir Nasri büyük umutlarla gittiği Sevilla'da aradığını bulamadı. 29 yaşındaki Fransız orta saha 19 lig maçında forma şansı elde etti. Bu karşılaşmalarda rakip kaleye 2 gol gönderebilen Samir Nasri, 3 de asist yaptı. Sevilla performansını yeterli görmüyor.