Ülkesinde yayın yapan Voetbal International adlı internet sitesinde açıklamaları yer alan Sneijder, Ziraat Türkiye Kupası’nı kazanmak istediklerini ifade etti.

Sarı-kırmızılı kulüpte forma giymekten dolayı mutlu olduğunu belirten Sneijder, "Galatasaray, hem sportif hem de finansal açıdan zor bir dönemden geçiyor ama bundan dolayı takımdan ayrılmak istemiyorum. Tabii ki mevcut sonuçlar hayal kırıklığı. Türkiye Kupası için mücadele edeceğiz ama ötesi kaybedilmiş bir sezon." değerlendirmesinde bulundu.

"Galatasaray yönetiminin hayata geçirmek istediklerini biliyorum"
Hollanda Milli Takımı'nın da Galatasaray gibi zor bir süreç yaşadığına işaret eden 31 yaşındaki oyuncu, "Bazen böyle dönemler oluyor. Galatasaray yönetiminin ne yaptığını, ne tür değişiklikleri hayata geçirmek istediğini biliyorum. Hollanda Milli Takımı'nda da ne yapılmak istendiğinin bilincindeyim. İki taraf için de pozitif duygulara sahibim." ifadelerini kullandı.

Ankara ve İstanbul'da son dönemde yaşanan terör saldırılarıyla ilgili de konuşan Sneijder, bu durumun ister istemez kendilerini de etkilediğini belirterek, bir an önce olayların son bulmasını umduğunu aktardı.

Bu kapsamda herhangi bir tehdit hissetmediğini kaydeden Sneijder, ailesine yönelik bir tehlikenin ortaya çıkması halinde harekete geçeceğini ama şu anda öyle bir şeyin söz konusu olmadığını dile getirdi.