Ligde ve Avrupa'da hedeflerinin uzağında kalan takımımızda oklar Mustafa Denizli’ye çevrilmiş durumda… 
 
Gudio Albers, “Hamza Hamzaoğlu gönderildiği zaman Galatasaray yönetimi ile bir görüşmemiz oldu. Onlar, Galatasaray’ı bir üst seviyeye taşımak için ne tür adımlar atılacağı konusunda Sneijder’in fikrini sordular. O da yeni bir hocayla her şeyin daha iyi olacağını ve yeni bir oyun anlayışına sahip olabileceklerini söyledi. Ancak sonra aniden Mustafa Denizli ile anlaştılar” diye konuştu.
 
İKİSİ DE ÇOK İYİ İNSAN..
 
Bu durumun kendilerini şaşırttığını belirten Albers, “Madem Sneijder’in fikrini sordunuz. Neden aniden yeni hoca getirdiniz. O zaman sorduğunuz sorunun bir anlamı olmaz. Hoca konusunda Sneijder, yönetime çok iyi fikirler üretebilirdi. Oyuncum Avrupa’nın üst seviyede hocalarıyla çalıştı (Van Gaal, Mourinho, Pellegrini, Koeman). Hamzaoğlu da Denizli de çok iyi insanlar fakat bu oyuncu grubunun başka tür hocaya ihtiyacı vardı. Galatasaray’ı üst seviyeye taşıyacak isimler değiller. Türkiye’de bu isimleri seviyorlar ama Galatasaray’ın durumu ortada. Belki Hamza hoca, Denizli’den bir adım öndedir” dedi.
 
“Yerli hoca olmasın” dediiği iddia edilmişti
 
Sneijder’in yönetimle yaptığı toplantıyla ilgili çarpıcı bir iddia gündeme geldi. Hollandalı yıldızın yönetime, “Yeni teknik adam yerli olmasın. Çünkü takımda disiplinsizlik oluyor. Yerli oyuncular şımarıyor. Mutlaka yabancı bir hoca getirmeliyiz” diye konuştuğu öne sürülüyor.