Hollanda devi Ajax yeni sezon için transfer çalışmalarını sürdürüyor. Ajandasında bir çok futbolcu bulunan Amsterdam ekibi, bazı eski oyuncularını da gözüne kestirmiş durumda.
 
Teknik direktör Frank de Boer konuyla ilgili yaptığı açıklamada, forvet arayışı içerisinde olduklarını itiraf etti: "Arkadiusz Milik gibi iyi bir forvetimiz var. Ancak onu destekleyecek başka bir ismimiz yok. Şampiyonlar Ligi'ne katılacağız ve iki iyi santrfora ihtiyacımız var. Dolayısıyla ihtiyacımız olan bu tip oyuncularla biz hep kontak halinde oluruz. Bu tip nabız yoklayıcı konuşmalar gayet doğal. Rafael van der Vaart ve Wesley Sneijder ile de her zaman kontak halindeyiz".
 
''Dönmeyi düşünüyorum'' 

Öte yndan Ajax'ın kadrosuna katmak için uğraş verdiği eski futbolcusu Klaas Jan Huntelaar, transferine dair açıklamalarda bulundu ve yeşil ışık yaktı. Almanya'da Schalke forması giyen 32 yaşındaki forvet, "Ajax'a dönmeyi düşünüyorum. Ancak geleceğimle ilgili kesin kararımı vermedim. Şu an için yalnızca Schalke'ye odaklanmaya çalışıyorum" diye konuştu.