Galatasaray'ın, Hollandalı yıldız Wesley Sneijder için Manchester United'dan gelen teklifi reddettiği, devreye ise Chelsea'nin girdiği iddia edildi.

İngiliz basınında yer alan haberde, Galatasaray Sportif Koordinatörü Bülent Tulun'un, "Sneijder, geçen yaz Manchester United'dan dolaylı yoldan bir teklif aldı ancak kabul edilmedi" sözlerine yer verdi.

Bu gelişmenin ardından devreye Chelsea'nin girdiği ifade edilirken, Galatasaray Başkanı Ünal Aysal'ın, "Eğer Chelsea 15 milyon euronun üzerinde bir teklif yaparsa ve Sneijder de gitmek isterse, ona ayrılması için izin veririm" sözlerine vurgu yapıldı.

Sneijder'in, Manchester United'dan Ocak ayı transfer döneminde bir teklif daha aldığı ancak bunu da kabul etmediği kaydedildi.

Sneijder ise konuyla ilgili şunları demişti:
"Manchester United gibi beni transfer etmek isteyen kulüpler var fakat ayrılmak gibi bir niyetim yok ve kulübüm de beni bırakmak istemiyor. Ocak ayında ayrılmak aklımın ucundan bile geçmedi ve kulübüm de bana asla git demedi. Burada evimde gibi hissediyorum, bu her gittiğiniz yerde hissedemeyeceğiniz bir duygu"  

(Ajansspor)