Takımda şu an kaos havasının hakim olduğunu belirten Sneijder,”Oynadığımız oyun ve aldığımız sonuçlar gerçekten çok kötü. Son maçlarda ben de iyi oynamıyorum. Tamamen hayal kırıklığı havası hakim. Bu durum sahadaki performansıma da yansıyor ve maçları izleyenler eminim ki bunu görebiliyordur.” ifadelerini kullandı.

Galatasaray’dan ayrılma fikrine sıcak bakmadığını belirten Sneijder, “Ne olursa olsun, takımda kalmak istiyorum. Burada hem takımla hem de taraftarla aramda güzel bir bağ kurdum ve bu benim için çok değerli bir şey. Takımda mutluyum ancak işleri tekrar yoluna koymak için çok fazla uğraş vermek gerekiyor. Eminim herkes de bunu anlayacaktır.” şeklinde konuştu.

“Transfer iddialarının çıkması normal”

Son olarak Çin, ABD gibi ülkelere olası transferi hakkında da konuşan Sneijder Hollandalı yıldız,”Futbolculuk kariyerinin bu döneminde böyle transfer iddialarının çıkması gayet normal. Ancak ben kendimi biliyorum ve oynamak istiyorum. Hollanda Milli Takımı’nda forma giyebilmem için üst düzey futbol oynamam gerekiyor.” açıklamalarında bulundu.