Sezon başında Galatasaray'dan olaylı bir şekilde ayrılan Sneijder, Nice'te de aradığını bulamadı.

Hollanda basınında yer alan haberlere göre yıldız oyuncu devre arasında ABD'nin yolunu tutuyor. Gazeteci Jurriaan van Wessem, geçen hafta Nice yönetiminden bazı kişilerle konuştuğunu söylerken, "Onlara şaka yollu şubattaki Lokomotiv Moskova maçına kadar Sneijder'in tam hazır hale geleceğini söyledim. Ama onlar Sneijder'in o dönem takımda olmayacağını düşündüklerini söylediler" dedi.

33 yaşındaki oyuncunun Los Angeles'a gitmesine kesin gözüyle bakılıyor. Van Wessem, hem Los Angeles Galaxy hem de Los Angeles FC'nin Sneijder'le ilgilendiğini belirtirken, "Mümkün olan en yakın zamanda Los Angeles'a gidecek. ABD'de ligler mart ayında başlayacak. O yüzden o tarihten önce her şeyin ayarlanması gerekiyor" ifadelerini kullandı.

Hollanda basını da bu transfer haberini, "Los Angeles'ın Yeni Beckham'ı" olacaklar şeklinde paylaştı. David Beckham daha önce Los Angeles Galaxy forması giymiş ve eşi Victoria ile birlikte magazin basının sürekli takibinde olmuştu. Sneijder - Yolanthe Cabau çiftini de benzer bir süreç bekliyor.