Cim-Bom’da Wesley Sneijder’le ilgili sıcak gelişmeler yaşanıyor. Başkan Ünal Aysal, Prandelli’nin imza töreni sırasında Sneijder’in sözleşmesinde 20 milyon euroluk serbest kalma maddesi bulunduğunu açıkladı. Aysal, 20 milyon euro ödeyen kulübün Hollandalı oyuncuyu kadrosuna katabileceğini dile getirdi.

Dünya Kupası’ndaki performansıyla başta M.United olmak üzere Avrupa’nın dev kulüplerinin transfer gündemine gelen tecrübeli futbolcunun menajeri sürpriz biçimde Türkiye’ye davet edildi. Sneijder’in menajerliğini yapan babası ile ortağı Guido Albers bugün İstanbul’da olacak.

4 milyon euroya çıkacak

Sarı-kırmızılıların yapılacak görüşmede Sneijder’e gelen teklifi oyuncunun menajerine ileteceği belirtildi. Ancak Başkan Ünal Aysal ile ekibi, Galatasaray forması giymekten çok memnun olan başarılı futbolcunun tutumuna göre hareket edecek.

Takımda kalmak istemesi halinde Sneijder’in 2016’da bitecek sözleşmesi 2 yıl daha uzatılacak. Hollandalı futbolcunun 3.2 milyon euro olan yıllık ücretinin de 4 milyon euroya çıkarılması planlanıyor.