Galatasaray Teknik Direktörü Hamza Hamzaoğlu, Hollandalı yıldız futbolcuya, “Sakatlığın var. İstersen idmana çıkma” dedi. Ancak Sneijder, “Teşekkür ederim ama şimdi çıkmazsam farklı şeyler konuşulur. Düz koşu ile yetinirim” diyerek çalışmaya katıldı.

Galatasaray’da yeni teknik direktör Hamza Hamzaoğlu ile Sneijder arasındaki diyalog, daha ilk günden sıcak başladı. Hollandalı yıldız futbolcu, Dünya Kupası’nda kendisini eleştiren hocasına bunu dert etmediğini gösterdi. Üstelik Sneijder, sakatlığına rağmen farklı dedikodular yaşanmaması için kendi isteğiyle antrenmana çıktı.

Hamzaoğlu’nun, “Sakatlığın var. İstersen antrenmana çıkma” demesine karşın Hollandalı futbolcunun, “Teşekkür ederim ama şimdi çıkmazsam çok farklı şeyler konuşulur. Bu yüzden antrenmana çıkmak istiyorum. Düz koşu ile de yetinirim” yanıtını vererek daha ilk dakikadan hocasının takdirini kazandığı belirtildi. İkili arasındaki pozitif elektrik, antrenmana da yansıdı ve ikisinin de güler yüzü objektiflere yansıdı.

Hamzaoğlu’nun tesislerdeki odasına gelerek kendisini tebrik eden oyunculara ise, “Bundan sonra bizim kapımız herkese açık olacak. Herkes ne sorunu varsa gelip anlatacak. Bu konuda asla çekinmeyin ve iletişime açık olduğumu bilin” ifadelerini kullandığı kaydedildi.

Milliyet