Hollandalı yıldız oyuncu, geleceği hakkında önemli bir aşama olduğu için Galatasaray ile görüşmelerin bu kadar uzadığını söylerken ''Müzakereler çok uzun sürdü çünkü ben geleceğimi belirleyecek bir karar verdim'' şeklinde konuştu.

Sneijder, Amerika Ulusal Futbol Ligi (MLS) sorulması üzerine ''Futbolu bırakmamak için uzaklarda bazı duraklar da var. Her zaman Amerika'da oynamak istediğimi söyledim. Ancak şu anda doğru zaman olduğunu düşünmüyorum. Neredeyse 32 oldum, buna rağmen çok formda hissediyorum'' ifadelerini kullandı.

Wesley Sneijder, Galatasaray ile imza töreninde de futbolu Galatasaray'da bırakabileceğini ya da ileride bir gün Galatasaray'da teknik direktör olabileceğini dile geitrmişti.

WESLEY MİLLİ MAÇLARI KAÇIRACAK MI?

Yıldız oyuncu Hollanda'nın Avrupa Şampiyonası Elemeleri'nde Kazakistan ve Çek Cumhuriyeti maçlarında da oynayacağını söylerken, doğum yapacak eşi Yolanthe ile hesaplarına göre bebeğin doğacağı günü 15 Ekim olarak hesapladıklarını ''Yolanthe 15 Ekim olarak hesapladı. Bunu Danny Blind'e de söyledim. 2 önemli maçımız var ve Avrupa Şampiyonası'na gitmek istiyorum'' sözleriyle dile getirdi.