Zlatan Ibrahimovic transferiyle büyük sükse yapan ve kadrosunu her yıl farklı yıldızlarla güçlendirmeye çalışan PSG'nin son hedefi, Wesley Sneijder'di. Fransızlar, Hollandalı yıldız için 8 milyon Euro'yu gözden çıkardı, ancak tecrübeli futbolcu kariyerine İstanbul'da devam etmek istiyor.

Hatırlanacağı üzere Sneijder'e, Ünal Aysal döneminde yeni sözleşme sözü verilmişti. Bu nedenle menajeri Albers, defalarca İstanbul'a gelmiş, Duygun Yarsuvat yönetimiyle masaya oturmuştu.

Ancak Yarsuvat ve ekibi, o sözün eski yönetime ait olduğunu belirterek, yeni sözleşme yapılmayacağı bilgisini vermişti. Bunun üzerine Sneijder, sorun çıkarmadan işine odaklanmaya devam etti.

MENAJER SEÇİMİ BEKLİYOR

Ancak Sneijder, aradan geçen süreçte Avrupa devlerinin gündeminden düşmedi. Son olarak PSG'nin menajerler vasıtasıyla temasa geçmesi, gözleri yeniden Sneijder'e çevirdi. Galatasaray'la 1 yıllık daha kontratı bulunan Wesley, Sarı-Kırmızılı kulüpteki geleceğini garanti altına almak için yeni sözleşme bekliyor. Bunun için Sneijder'in menajeri Albers'in kısa süre içinde İstanbul'a gelerek hem mevcut yönetimle hem de yeni yönetimle görüşmesi bekleniyor.

PARA DEĞİL, HUZUR VE İSTİKRAR

Fanatik Gazetesi'nin haberine göre; Inter'de senelik 6 milyon Euro kazanırken, forma şansı bulamadığı için ayrılıp Galatasaray'a gelen ve burada yaklaşık 4.2 milyon Euro kazanan Sneijder'in tek talebi istikrar ve huzur. 2016 Avrupa Şampiyonası'na ülkesinin kaptanı olarak çıkmak isteyen Hollandalı, bu nedenle PSG'nin önermesi muhtemel astronomik rakamla değil, kendisi ve eşi için en uygun ihtimalle ilgileniyor.