Galatasaray, Wesley Sneijder'in attığı iki muhteşem golle Fenerbahçe'yi geçerken bu derbinin yankıları hala sürüyor.

Galatasaray taraftarları bu derbinin ardından her fırsatta Wesley Sneijder'i eleştirenlere tepki gösterdi. Sarı Kırmızılı takımın en kritik maçlarında en kritik gollere imzasını atan ve derbide de attığı iki muhteşem golle bunu sürdüren Kutsal Portakala destek gösteren taraftarlar, Sneijder'i eleştirenlere bu gollerin kapak olduğunu dile getirdi.

Derbinin ilk yarısında Wesley Sneijder'in hiçbir şey yapmadığını ve çıkması gerektiğini söyleyen Rıdvan Dilmen'e bu gollerin kapak niteliği taşıdığını söyleyen Galatasaray taraftarları Hollandalı yıldız futbolcunun aslında kendi tercihi olmadığını ve dördüncü tercihleri olduğunu söyleyen Hasan Şaş'a, Dünya Kupası yorumları sırasında Wesley Sneijder'i ve aldığı parayı eleştiren Hamza Hamzaoğlu'na da tepki gösterirken Diego Ribas'ın Sneijder'den daha büyük topçu olduğu yorumu yapan Sergen Yalçın'ı da eleştirdi.

Sarı Kırmızılı taraftarlar derbi sonrasında ortak bir fikir altında birleşti. Sneijder'i eleştirmek için fırsat kollayan akbabalar konuşadursun, Sneijder Sarı Kırmızı forma altında Galatasaray efsanesi olma adımlarını atmaya devam etsin..