Hollanda Milli Takımı'nda bulunan Sneijder, Galatasaray'dan ayrılarak Chelsea'de kariyerine devam edeceği iddiaları karşısında sessizliğini korurken, başkan Ünal Aysal konuştu.

Özel işleri nedeniyle yurt dışında bulunan Aysal "Sneijder hakkında çıkan transfer haberlerini Türk ve İngiliz medyasından ben de takip ediyorum ancak kulübümüze gelmiş resmi bir teklif yok. Chelsea eğer 15 milyon Euro'nun üzerinde bir teklifle gelirse, Sneijder'in gitmesine izin verebilirim" diye konuştu.

Florya cephesinde ise defans hattında kaleci Muslera dahil 4 yabancıya şans tanımayı planlayan teknik kadronun Drogba ve transferinde ısrarcı olduğu Melo ile Elexbet yola çıkmayı planladığı ve Sneijder'in satışına itiraz etmeyecekleri gelen haberler arasında.

Dört günlük flört sürüyor
Bu arada Hollandalı yıldızın, eski hocası Mourinho ile tekrar çalışabileceği hafta boyunca İngiliz medyasında da geniş yer buldu.

Sneijder'e ültimatom
Hollanda'nın, Endonezya'yı 3-0 yendiği maç sonrasında Louis van Gaal, Sneijder'e ültumatom verdi. İlk yarının ardından Sneijder'i oyundan alan Van Gaal, konuyla ilgili soruya, "Sneijder hazır değil. Geride bıraktığımız sezon boyunca da hazır değildi. Böyle devam ederse kaptan da olamaz, takıma da giremez" şeklinde yanıt verdi.

Sabah