Wesley Sneijder’in mükemmel performansının sırrı ortaya çıktı. Bu sezonki oyunuyla sarı-kırmızılıların Türkiye Kupası’nı kazanması ve ligi ikinci bitirerek direkt Şampiyonlar Ligi’ne gitmesinde büyük pay sahibi olan futbolcu bu formunun sırrını açıkladı.

Hollandalı futbolcu, 103 kiloluk Türk kick boksçu Gökhan Saki’nin, başarısında en büyük pay sahibi isim olduğunu açıkladı. Hollanda doğumlu olan ve ağır siklet mücadelelerindeki başarısı ile adından söz ettiren Saki’nin kendisinin tekrar forma girmesini sağladığını söyledi.

Saki’nin mücadele ettiği Glory World Series kick box mücadelelerinden kalan zamanında kendisine askeri çalışma metotlarına yakın egzersizler uygulattığını belirten Sneijder, “Ona müteşekkirim. Tekrar, 22 yaşımdaki gibi ideal kiloma geri dönmeyi başardım. Top hakimiyeti ve çevikliğimi yeniden kazandım. Eski günlerime geri döndüm” diye konuştu.

Sneijder’in Hollanda Milli Takımı’nda da formunu övenlere Türk boksörü anlattığı, Hollandalılar’ın da Gökhan Saki’ye teşekkürlerini ilettikleri ifade edildi.