Galatasaray Teknik Direktöre Cesare Prandelli, yarın  Fenerbahçe ile yapacakları TFF Süper Kupa maçına ilişkin, ''Sadece futbol  oynayıp, eğlendirmeye değil, Soma için geldik" dedi. 
 
Prandelli, maçın oynanacağı Manisa 19 Mayıs Stadyumu'nda düzenlenen  basın toplantısında, Manisa'ya sadece futbol oynamaya gelmediklerini belirterek,  "Sadece futbol oynayıp, eğlendirmeye değil, Soma için geldik. Fair-play  çerçevesinde oynamaya çalışacağız. Faullü oynamak istemiyorum. Ailelere,  yetimlerine iyi maç izlettirmek istiyoruz. İsmail Kartal'a da başarılar  diliyorum" diye konuştu. 
 
Fenerbahçe ile oynamalarının kendisi için avantaj olduğunu vurgulayan  Prandelli, "Atmosferi görmek istiyorum, sabırsızlanıyorum. Umarım güzel bir maç  olacak" ifadesini kullandı. 
 
Stadın zeminini nasıl bulduğuna ilişkin soru üzerine Prandelli, "Maça  polemiklerle başlamamamız gerekiyor. Stat seçildi, artık maça konsantre olmamız  gerekiyor. Soma için buraya geldik. Bazı şeyleri gözardı edebiliriz"  değerlendirmesinde bulundu. 
 
Prandelli, Sneijder'ın dünya kupası maçlarını sakatlıkla tamamladığını  hatırlatarak, ''O yüzden kendisini 2-3 günde özel bir programla takip ettik.  Sneijder, yarın ilk 11'de oynayacak ve seyretme şansınız olacak. Kendisi çok  istekli bir futbolcu. Futbola aç bir oyuncu. Bu da bizim için çok iyi" dedi. 
 
Fenerbahçe-Galatasaray maçının genellikle gergin geçtiğinin  hatırlatılmasına karşılık Prandelli, son oynanan maçı izlediğini ve bunun  gördüğünü, bu konuda futbolcularla konuştuğunu söyledi. 
 
Prandelli, "Futbolda hep agresif takım severim ama bunun fair play  çerçevesinde olmasını vurguladım. Umarım her şey yolunda gider ve güzel bir maç  seyrederiz" diye konuştu. 
 
Sezon öncesi hazırlık maçları programının daha önceden belirlendiğine  değinen Prandelli, "Birtakım değişiklikler yaptık. Daha çok antrenman yapsınlar diye bazı maçları iptal ettik. Takımı oturtmadan hazırlık maçı yaptırmak zaman  kaybıdır" ifadesini kullandı.