Trabzonspor’a uzaklardan çok uzaklardan harika bir gol atan Wesley Sneijder’in füzesinin hızı belli oldu.

Onur Recep Kıvrak’ı uzak mesafeden attığı harika golle avlayan Hollandalı’nın o harika şutunun hızı saatte 118 KM hızla çerçeveyi buldu.

Galatasaray’ın bu sezon resmi maçlarda en golcü iki oyuncusundan biri Sneijder oldu. Wesley Sneijder bu sezon toplamda 17 gol atarken Burak Yılmaz’ı bu alanda yakaladı. Wesley Sneijder Süper Lig’de 12 gol, Ziraat Türkiye kupasında 3 gol ve Şampiyonlar Ligi’nde 2 gol attı.

Sneijder varsa sorun yok

Galatasaray’a geçen sezon devre arasında gelen Wesley Sneijder geride kalan dönemde resmi maçlarda 21 gol kaydetti. Sneijder Galatasaray forması altında Süper Lig’de 15 gol, Şampiyonlar Ligi’nde 3 gol, Ziraat Türkiye kupasında 3 gol atarken gol kaydettiği 17 maçta 16 galibiyet 1 beraberlik aldı. Berabere kaldığı tek maçta Ziraat Türkiye kupasında Bursaspor maçıydı.

2013-14 sezonunda Galatasaray forması altında resmi maçlarda 17 gol atan Wesley Sneijder, gelecek hafta 2 gol daha atarsa kariyerinin en golcü sezonunu yineleyecek. Ajax forması altında 2006-07 sezonunda 18 lig, 1 kupa olmak üzere toplam 19 gol atan Sneijder daha sonraki en iyi dönemine bu sezon ulaştı.

MAÇ FOTOĞRAFLARI BURADA