Galatasaray'da teknik direktör Cesare Prandelli tarafından Trabzonspor maçında ilk 11'de sahaya sürülmeyen Wesley Sneijder'in durumu, Belçika'da masaya yatırılacak.

Hollandalı yıldız futbolcunun menajeri Guido Albers, konuyla ilgili olarak NTV Spor Haber Müdürü Özgür Buzbaş'a önemli açıklamalar yaptı. Çarşamba günü Brüksel'de oynanacak olan Anderlecht maçından önce Galatasaray yönetimiyle bir araya geleceklerini söyleyen Albers, Sneijder'in sözleşmesini bitiş tarihi olan Haziran 2016'dan sonra da Galatasaray'da kalmak istediğini söyledi.

PRANDELLI YOK
Wesley Sneijder'in yüzde 100 hazır durumda olduğunun altını çizen Guido Albers "Wesley hazır durumda. Ama neden oynatılmadığını bilmiyoruz. Wesley'nin tek sorunu var. O da sözleşmesinin uzatılıp uzatılmayacağı konusundaki belirsizlik. Bu sorunu çözmek için de yöneticilerle bir araya geleceğim. Wesley'nin Galatasaray ile olan sözleşmesi Haziran 2016'da sona eriyor. Ancak Wesley bu tarihten sonra da Galatasaray'da kalmak istiyor" ifadesini kullandı. Albers'in Galatasaray yönetimiyle gerçekleştireceği toplantıya Cesare Prandelli'nin katılmayacağı öğrenildi.