Hollanda’dan HLN gazetesi, Anderlecht yönetiminin yaptığı, Galatasaray’dan Anthony Vanden Borre için herhangi bir teklif almadık iddiasına rağmen sürpriz bir iddia ortaya attı. Gazete, yönetim tarafından kadro dışı bırakılan Vanden Borre için Wesley Sneijder’in menajeri Guido Albers’in temaslarda bulunduğu iddia edildi.

27 yaşındaki Anthony Vanden Borre sağ bekte forma giyerken, Anderlecht Kulübü ile de 2019 yılına kadar sözleşmesi bulunuyor.

Tüm takıma küfür etti!

Anderlecht tarafından tüm takıma küfür ettiği için kadro dışı bırakılan Anthony Vanden Borre geçtiğimiz günlerde, ””Oostende maçı sonrası soyunma odasında hoca bize neyin yanlış gittiğini sordu. Ayağa kalktım ve taktiğin yanlış olduğunu söyledim. Teknik ekibin kendini sorgulaması gerektiğini söyledim. Ama başka kimseden ses çıkmadı. Benim takımda arkadaşım yok. Hepsi birer a…k. Bu olaydan sonra antrenman öncesi soyunma odamızda dolabım boştu. Teknik direktör Van Holsbeeck bana artık B takım ile çalışacağımı söyledi” açıklamasında bulunmuş ve röportajın yayınlanmasının ardından Anderlecht Teknik Direktörü Van Holsbeeck de kısa bir açıklama yaparak, ”Bugün bizim için kara bir gün. Gazeteyi açtığımda gözlerime inanamamıştım. Bence Anthony taraftarlara hoş görünmek istiyor. Ancak bence onun gibi oyuncular 7/24 sosyal destek almalı” ifadelerini kullanmıştı.