Fildişi sahili vatandaşı olan Eboue'yle ilgili şoke eden bir iddia Afrika'dan geldi.
 
Gana basınında yer aldı

Büyücülüğün halen prim yaptığı ülkelerden biri olan Gana'da popüler olan Cadı Doktoru Nana Kwaku Bonsam'ın Eboue'yle ilgili açıklamaları Gana basınında yer aldı.
 
Sıkıntılarının nedeni ne?

Ülkede yayın yapan Kasapa FM'deki bir spor programına konuk olan Bonsam, Emmanuel Eboue'nin kariyerinde ve futboldan uzaklaştıktan sonra yaşadığı sıkıntıların nedeninin eski kız arkadaşı olduğunu iddia etti.
 
Şoke eden iddia

Bonsam, Eboue'nin eski kız arkadaşının ünlü futbolcuyu lanetlediğini iddia etti.
 
Eski kız arkadaşın laneti

Cadı Doktoru, Eboue'nin eski kız arkadaşına evlilik sözü verdiğini ancak sonra hiçbir şey söylemeden ilişkiyi sona erdirdiğini iddia etti ve Ebou'nin şu an yaşadıklarının kız arkadaşının yaşadığı hayal kırıklığı nedeniyle gerçekleştiğini öne sürdü.
 
Laneti kaldırmanın yolu

Eboue'nin vakit kaybetmeden eski kız arkadaşı onu affedene kadar özür dilemesi gerektiğini belirten Bonsam, lanetin ancak böyle kalkacağını iddia etti.
 
'Eğer özür dilemezse...'

Bonsam 'Eğer Eboue özür dilemezse her şey daha da kötüye gidecek' diye uyarıda bulundu.
 
Eboue zor durumda

İki hafta önce İngiliz basınına konuşan Eboue bütün servetini kaybettiğini, eşinin kendisinden boşanıp tüm mal varlığını aldığını söylemiş, polislerden kaçtığını yakında evsiz kalacağını açıklamıştı.
 
Açıklanamayan bir hastalığı var

Bu arada Eboue'nin açıklanamayan bir hastalığı olduğu bir yandan da bununla mücadele ettiği öne sürüldü.
 
Ronaldo'yu büyüyle sakatladığını iddia etmişti

Ganalı cadı doktoru Bonsam, 2014 Dünya Kupası'nda da yaptığı açıklamalarla gündeme gelmişti. Portekiz-Gana maçı öncesi Cristiano Ronaldo'nun dizinden sakatlanmasını kendi yaptığı büyüye bağlayan Bonsam, Ronaldo'nun iyileşip maça yetişmesinin ardından yaptığı büyünün başarısız olduğunu kabul etmek zorunda kalmış ve Ganalılardan özür dilemişti. Maçı Portekiz 2-1 kazanırken galibiyet golünü Ronaldo atmıştı. (Cnn Türk)