Sol bek transferi doğrultusunda gündeme gelen Boluspor’un 22 yaşındaki futbolcusu Umut Meraş, Galatasaray'a imza atmak üzere.

Oyuncu ikna edilirken, bonservis pazarlığı devam ediyor.

Umut Meraş’ın transferi konusunda konuşan Boluspor Başkanı Necip Çarıkçı, “Boluspor geçmişte Türk futboluna Rıdvan’ları, Sercan’ları kazandırmıştır. Diarra, Burak Asan, Umut Meraş, Hayrullah gibi genç oyuncularımız var. Umut Meraş 2 yıldan beri büyük çıkış gösterdi. Geçen sene bu ligin en iyi futbolcusu oldu. Umut Meraş'ın ben isterim ki bu sene Boluspor’da kalsın ancak böyle Galatasaray gibi takımlar isterse de önünü kesmem. Fatih Terim ile bir görüşme yaptık. Tasarruf haline olmadığını söylemişti ancak terkar bir hareketlenme oldu." dedi.

Açıklamalarına devam eden Çarıkçı, "Biz Galatasaray Başkanı ve Fatih Terim’i seviyoruz. Onlara Umut’un çok önemli bir oyuncu olduğunu söyledim. İnşallah Boluspor, Umut ve Galatasaray için hayırlı olur. Şu anda resmi bir teklif almadık. Transfer ne gösterir bilemem. Umut bizim futbolcumuz ancak bunun da sonuca bağlanması lazım. Umut’ta dün beni aradı ve haberler olduğunu söyledi. Futbolcularla olan ilişkimiz baba-oğul gibi. Böyle konularda önlerinin açacağımı biliyorlar. Boluspor’un Galatasaray’a futbolcu satması onur ve gurur verir. 3 hafta geçti, Umut ile ilgili bir sıkıntı görmedim. Başkanına, yönetimine güveniyor. Kısmetse olur, olmazsa inşallah Boluspor’dan da milli takıma bir sol bek veririz” ifadeleri kullandı.