Sarı-kırmızılılar, ana gündem maddesini ise savunmanın soluna yapılacak takviye olarak belirledi.

Sezona Patrick van Aaanholt'la giren fakat daha sonra Leo Dubois, Kazımcan Karataş ve Emre Taşdemir'e şans veren Cimbom, bu bölgede istikrar sağlayamamıştı.

Okan Buruk'un tam anlamıyla verim alamadığı bölge için transfer çalışmaları da Dünya Kupası arasında hız kazandı.

KURALA UYACAK

Sarı kırmızılılar 8+3 kuralı nedeni ile öncelikle yerli oyuncularla ilgileniyor.

İLK SIRADA RIDVAN YILMAZ VAR

Listenin ilk sırasında Rangers'da istediği şansı bulamayan Rıdvan Yılmaz var. 21 yaşındaki oyuncunun kiralık olarak kadroya katılması planlanıyor.

BİR DİĞER İSİM UĞUR ÇİFTÇİ

Galatasaray'da Fatih Terim bilmecesi: "Haberiniz var mı?" Galatasaray'da Fatih Terim bilmecesi: "Haberiniz var mı?"

Bir diğer isim ise Sivasspor'un tecrübeli sol bek oyuncusu Uğur Çiftçi. 30 yaşındaki tecrübeli oyuncu için temasa geçilecek.

İSTİKRARI DİKKAT ÇEKİYOR

2018 yılından beri Sivasspor'da forma giyen Uğur Çiftçi, kırmızıbeyazlı takımda 157 maça çıktı. 1 kez rakip ağları sarsan 30 yaşındaki sol bek, 17 asist yaparak dikkat çekti. Ligin en başarılı yerli oyuncuları arasında yer alan Uğur, daha önce G.Birliği ve Hacettepe formaladı giydi. Sözleşmesi ise 2027'de bitecek.

OMAR CAMPOS'LA DA İLGİLENİLİYOR

Santos Laguna'nın 20 yaşındaki sol beki Omar Campos'la da yakından ilgileniliyor. Yabancı kontenjanında yer açılması halinde Meksika ekibiyle masaya oturulacak.

5 MİLYON EURO

Galatasaray'da daha önce de gündeme gelen Omar Campos'un piyasa değeri 5 milyon euro. Santos Laguna'nın altyapısında yetişen 20 yaşındaki sol bek, bu sezon A Takım'a yükseldi. 17 maça çıkan genç savunmacı, 1 gol ve 2 asistlik performans ortaya koydu. 2025'e kadar sözleşmesi bulunan Campos'la yabancı kontenjanında boşluk oluşması halinde görüşülecek. Aslan, bonservisiyle almayı planlıyor.

(Sabah)