TFF Süper Kupa maçı Fenerbahçe ile Galatasaray arasında 25 Ağustos Pazartesi günü Manisa’da oynanacak. Dev derbide elde edilecek tüm hasılat TFF tarafından Soma’da yaşanan maden faciasında hayatlarını kaybeden maden şehitlerinin ailelerine aktarılacak.

Karşılaşma öncesi organizasyon toplantısı düzenlendi. TFF Profesyonel Kurul Başkanı Arif Koşar başkanlığında yapılan toplantıya, TFF Genel Sekreteri Prof. Dr. Emre Alkin, Genel Sekreter Vekili Özcan Şepik, Fenerbahçe Yönetim Kurulu üyesi Yalçın Haker, Galatasaray İcra Kurulu Başkanı Lutfi Arıboğan ve TFF’nin ilgili müdürleri katıldı. Toplantıda Manisa Emniyet Müdürlüğü’nden Spor Güvenliği Şube Müdürü Erkan Dülger de yer aldı.

Buna göre maçın biletleri 8 Ağustos Cuma günü internet üzerinden satışa çıkacak. Bilet fiyatları kale arkaları için 75 TL, maraton ve kapalı biletleri için ise 150 TL olarak belirlendi. Finalde Türkiye Futbol Federasyonu tarihinde ilk defa protokol tribünü koltukları konuklara satılacak. Finali izleyecek tüm protokol tribünü konukları bilet başına 250 TL ödeyecek.

Biletler TFF.org ile Manisa ve civar il ve ilçelerde kurulacak gişelerde satılacak. Konuyla ilgili detaylı açıklama önümüzdeki günlerde yapılacak. Fenerbahçe taraftarları Tarzan ve Gediz tribünlerinde, Galatasaray taraftarları ise Kapalı Tribün ve Spil Tribünü’nde oturacak.