AZİZ YILDIRIM: ŞENOL GÜNEŞ BİR TİYATRO OYNAMIŞTIR

Aziz Yıldırım: “1995-96 yılıydı. Trabzon’da Otto Baric’in sırtına taş geldi ve o da yere düştü. Sonra Fenerbahçe takımı sahadan ayrıldı. O gün Fenerbahçe hükmen mağlup sayıldı, 1 yıl ceza aldı. Cezamızı çektik. Otto Baric’e o gün Türk medyası her türlü hakareti, her türlü suçlamayı yaptı. Şenol Güneş, televizyonlarda ‘Yandım Allah’ gibisinden, herkesi suçlayacak açıklamalar yaptı. Perşembe günü burada, sayın Güneş bir tiyatro oynamıştır.”

BORDO GİYİYOR, TAHRİK EDİYOR!

”Şenol Güneş, Beşiktaş’ın başında Fenerbahçe ile maça geliyor. Bordo kravat takıyor. Bordo giyiniyor. Tahrik etmeye çalışıyor. Sayın Cumhurbaşkanımızın da dediği gibi bu olayda kumpas vardır.

Beşiktaş, Fenerbahçe’yi provoke etmeye çalıştı. Görüntüleri gördük. Tolga Zengin, Trabzonlu. Şenol Güneş, Trabzonlu. Mustafa Pektemek, Trabzonlu. 1995-96 ve 2010-11 sezonlarındaki şampiyonluğu alamamalarının acısını, her platformda Fenerbahçe’den çıkarmaya çalışmaktalar.

OYUNCUNUN GIRTLAĞINI SIKAR BİR ŞEY DENMEZ

“Şenol Güneş, Bursa’dayken açıklama yapıyor ‘Buranın havası temiz’ diye, sonra Beşiktaş’a geliyor. Fenerbahçe neyse Beşiktaş da odur. Biz de onlar kadar temiziz. Trabzon’da otobüs kurşunlandı. 40 kişiyi öldürmek için kurşunlandı otobüs. Faili bizim için belli. Bugüne kadar aydınlanması için Türk kamuoyu ne yapmıştır? Biz uğraşıyoruz ama böyle çözülmüyor. Neden basın üzerine gitmez? Çünkü Fenerbahçe. Şenol Güneş, hakeme küfreder bir şey denmez, oyuncunun gırtlağını sıkar bir şey denmez, sonra filozof gibi davranır ama ‘Ben yapmadım’ der. Herkes bunu normal karşılar. Konu Fenerbahçe olduğunda ‘milat’ kelimesi her seferinde geçerli