Süper Lig'de sezonu şampiyon tamamlayan Galatasaray, şampiyonluk kupasını Türk Telekom Stadyumu'nda düzenlenen görkemli törende taraftarının önünde kaldırdı.

Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim şampiyonluk kutlamasının yapıldığı gecede Galatasaray Televizyonu'na açıklamalarda bulundu.

Sarı kırmızılı takımın 21. şampiyonluğundan bahseden Terim, "Hak edilmiş bir şey varsa bu sizi gururlandırıyor, bu sizi çok mutlu kılıyor. Bu da Galatasaray'a anasının ak sütü gibi helal bir şampiyonluk; bu yüzden çok mutluyum. Bu kadar çalkantılı bir yılda, böyle zor bir yılda böyle bir şampiyonluk çok önemliydi. Tüm Galatasaray camiasına hayırlı olsun" dedi.

Hak edilmiş bir şey varsa bu sizi gururlandırıyor. Bu Galatasaray'a anasının ak sütü gibi helal bir şampiyonluk; bu yüzden çok mutluyum. Bu kadar çalkantılı bir yılda, böyle zor bir yılda böyle bir şampiyonluk çok önemliydi. Tüm Galatasaray camiasına hayırlı olsunŞampiyonlar Ligi'ne direkt katılıyoruz. Kulübümüzün ekonomik olarak kazanma olasılığı yüksek. Bunların hepsini üst üste koyduğumuzda mutlu bir sahne ortaya çıkıyor.Attığım tweet bir mesajdı. Daha da önemlisi Galatasaray'a bir mesaj. Türkiye Ligi çok önem arz ediyor ama Avrupa bizim için daha önde. Orada alacağımız sonuçlar daha önemli ki Şampiyonlar Ligi de bunun en üst platformu. Galatasaray da oraya yabancı değil.