Transfer faaliyetlerini sürdüren Galatasaray'ın Fildişili yıldız oyuncu Gervinho'yu İstanbul'a getirdiği iddia ediliyor. Goal Türkiye'ye yakın kaynaklardan gelen bilgiye göre bir dönem Arsenal, Roma ve Lille formaları giyen Gervinho, İstanbul'a geldi. Fildişili yıldız oyuncunun Galatasaray ile temaslarda bulunacağı iddia edildi.

Gomis'e 7.5 milyon euro

Galatasaray'da maaşına zam isteyen ve bu talebi reddedilen Bafetimbi Gomis için Suudi Arabistan'dan yapılan teklifin detayları ortaya çıktı. Okaz' da yer alan haberde, Al Hilal Riyad'ın Gomis için Galatasaray'a yaptığı teklifin 7.5 milyon euro olduğu yazıldı.

Leeds United araya girdi

Bu sezon Şampiyonlar Ligi'nde mücadele edecek olan Galatasaray'da teknik direktör Fatih Terim savunmaya takviye yapılmasını istenirken, adaylar arasında Jason Denayer de yer alıyor. Ancak Belçikalı futbolcu için İngiltere Championship takımlarından Leeds United rakip oldu. İngiliz basınındaki haberlere göre, Leeds yönetimi Manchester City olan iyi ilişkilerini kullanarak Denayer'i kiralamaya çalışacak. Bielsa'nın da takımda görmek istediği Belçikalı futbolcu için önümüzdeki günlerde Manchester City yetkilileriyle masaya oturacak olan Leeds United'ın transferde ısrarcı olduğu kaydedildi.