Vedat Muriç hakkında gündeme gelen Galatasaray iddialarını cevapladı.

Çaykur Rizespor'un santrforu Vedat Muriç, Radyospor'da yayınlanan Anadolu Ateşi programında Salim Manav'a konuştu. İşte detaylar...

'Hedefimiz ligde kalmak'

Hedeflerinin bu sezon ligde kalmak olduğunu ifade eden Vedat Muriç, "Hedefimiz bu sezon ligde kalmak. Bu sezon çok talihsizlik yaşadık. Geldiğimiz noktada gerçekçi düşündüğümüzde hedefimiz ligde kalmak. Penaltı kaçar, penaltı kullanmak çok farklı, o anda duygu ve motivasyon çok farklı oluyor. Herkesin amacı goldür. Kendime ol hedefi koymuyorum. Sebebi ise kendimi o sayıda kısıtlıyor gibi oluyorum" dedi.

Trabzonspor maçı yorumu

Trabzonspor maçı hakkında konuşan Vedat, "Trabzonspor maçı bizim için çok önemli. Trabzonspor maçından puan ya da puanlar almak istiyoruz. Trabzonspor bu sezon çok farklı ve Ünal Hoca ile de iyi bir hava yakaladılar.  Trabzonspor'da Zargo Toure ve Sosa'nın olması rakibimizde eksik oyuncuların olması bizim için avantaj olacaktır" açıklamasında bulundu. 

'Alt sıraların psikolojisi çok berbat'

Küme düşme potasında yer almanın psikolojisinin zor olduğunu vurgulayan Vedat Muriç, "Alt sıraların psikolojisi çok berbat bir psikoloji. Üst sıraların da ayrı bir baskısı vardır. Üst sıralarda 2-3 üst üste maç kaybetme lüksünüz yok. Takımımızı küme düşme potasında görmek çok daha zor bir durum" diye konuştu. 

'Tanınmamış olduğum için tercih edilmedim'

Türkiye'ye geliş serüveninden bahseden Vedat, "Türkiye'de ilk olarak Eskişehirspor'a geldim. Eskişehir'in ocak ayında Antalya kampına katılmıştım. Yabancı statüsünde olduğum için ara transfer döneminde transferim olmadı. Sezon başında yine Eskişehirspor'un yurt dışı kampına geldim. Tanınmamış olduğum için tercih edilmedim. O dönem Giresunspor'a transferim gerçekleşti" dedi. 

Galatasaray iddialarına cevap: 'Neden olmasın?'

Galatasaray iddialarına cevap: 'Neden olmasın?'

Galatasaray iddialarını da cevaplayan 24 yaşındaki futbolcu, "Her futbolcunun olduğu gibi benim de hedefim Türkiye'de büyük takımlarda oynamak. Bu iddiaların olması gayet normal. Her kulüp her oyuncuyu izleyebiliyor. Çok doğal bu haberlerin olması. Tabii ki benim de hedeflerim var. İnşallah önce Çaykur Rizespor'da başarılı olurum. Sonrasında ise Türkiye'nin büyük kulüpleri neden olmasın?" yanıtını verdi.