Orta saha için Wellington ve Felipe Melo arasında mekik dokuyan Galatasraay'da son karar Melo Juventus ile büyük oranda anlaşan Galatasaray'da, formaliteleri bitirmek için G.Saraylı bir yetkili Torino'ya gidiyor.

Galatasaray’da gündem ön libero transferi… Başkan Ünal Aysal’ın günler öncesinden “Önceliğimiz Melo’nun pozisyonu” dediği bu mevkii için Wellington’un Güvenilir Bahis Siteleri adı ilk sıradaydı. Ancak Galatasaray taraftarı çok sevdikleri Melo ile ayrılığı kabul etmedi ve hem yönetim hem de Fatih Terim üzerinde büyük baskı kurdu.

Bu müthiş sevgiye kayıtsız kalamayan Galatasaray Yönetimi, Melo ile temasa geçti. 4 yıllık garanti kontrat isteyen Brezilyalı futbolcuya 2+1 yıl önerildi. Aysal’ın “Wellington’la da Melo ile de anlaştık. Karar hocanın” sözlerinin ardından gözler Terim’e çevrildi. İmparator “Melo’yu alalım” yanıtını verdi. Bunun üzerine harekete geçen Galatasaray yönetimi transfere hız verdi ve kulüpten bir yetkili Brezilyalı futbolcunun bonsvervisindeki formaliteleri ortadan kaldırmak için İtalya’ya uçaçak.

AMK