Trabzonspor, sosyal medyada son 1 ayda en çok etkileşim alan takımlar arasında 5. sırada. En çok etkileşim aldığı şehir ise yine Trabzon…Trabzonspor ile ilgili en çok aratılan konu ise Süper Lig’de oynanan BB Erzurumspor ve Akhisarspor maçları.Son 1 ay içerisinde en çok etkileşim alan 4. takım ise Başakşehir. Lider olarak yarışa devam eden turuncu-lacivertlilerin en çok etkileşim aldığı şehir ise İstanbul ve Muş.

Başakşehir ile ilgili en çok merak edilen konu ise Süper Lig’de oynadıkları Fenerbahçe maçı.

3. sırada ise Beşiktaş bulunuyor. Beşiktaş en çok etkileşimi İstanbul ve Artvin şehirlerinden almış. Beşiktaş ile ilgili en çok aratılan konu ise 116. yıl ve Konyaspor maçı.Son 1 ay içerisinde en çok etkileşim alan ikinci kulüp ise Fenerbahçe. Sarı kanarya, en çok etkileşimi Kırklareli, İstanbul ve Edirne şehirlerinden almış.

Fenerbahçe ile ilgili en çok merak edilen konu Rizespor ve basketbolda oynanan CSKA maçı. Galatasaray ile birinci sırada bulunuyor. Son dönemde ibra konusu ile gündem olan sarı-kırmızılılar en çok etkileşimi Erzurum ve Siirt illerinden almış.Galatasaray ile ilgili en çok konuşulan konu ise olağan genel kurul.

Ajansspor