Sarı kırmızılı ekibimizde uzun süre forma giyen eski oyuncu Erdal Keser Türk Telekom Arena'da Çaykur Rizespor maçını izledi.

 Başkan Dursun Özbek'in kardeşi Mehmet Özbek ile birlikte 1-1 berabere biten Çaykur Rizespor maçında tribünde olan Keser'in Galatasaray Sportif Direktörlük görevi için adı geçiyor.

Erdal Keser kimdir?

Borussia Dortmund, Sarıyer ve Galatasaray'da futbol oynadı. Türkiye Birinci Ligi'nde sahaya çıktığı 202 maçta 64 gol kaydetti.
Borussia Dortmund formasını giydiği 5 sezonda ise 106 maçta 27 gol kaydetti. İngilizce ve Almanca bilen Keser, uzun süre yurtdışında Türkiye Futbol Federasyonu için gurbetçi Türk futbolcularını izledi ve birçok gurbetçi futbolcuyu milli takımlara kazandırdı.
Ayrıca UEFA Şampiyonlar Ligi'nin ilk kez düzenlendiği ve Galatasaray'ın ilk defa katıldığı 1993-1994 sezonu Şampiyonlar Ligi kura çekimine kulübü temsilen Erdal Keser katılmıştır.

2005-2007 yılları arasında, bir zamanlar kaptanlığını yaptığı Galatasaray'da teknik direktör Eric Gerets'in yardımcılığını üstlenmiştir. Hali hazırda Fuat Çapa'nın teknik direktörlüğünü yaptığı FC Wil 2000 takımının sportif direktörlüğünü yapmaktadır.

Nasıl bir hoca gelecek ? 

Erdal Keser'in Galatasaray'da futbolun başına geçmesiyle Alman ekolü veya Belçika ekolüne gidebileceği iddia ediliyor. Ayrıca Safet Susic'in ismi de bu iddialardan sonra adı takımımız ile anılmaya başladı.