Bu gece Jose Alvalade’de oynanacak ve saat 23.00’da başlayacak Sporting Lizbon Beşiktaş maçı Exxen platformundan canlı yayınlanacak. 

CBC SPORT ŞİFRESİZ VERİYOR

Taraftarlar ayrıca Sporting Lizbon Beşiktaş maçını şifresiz olarak CBC Sport ekranlarından da takip edebilecek.

Grupta oynadığı 3 maçını da kaybederek 0 puanla son sırada yer alan Beşiktaş ilk puanını bu karşılaşmadan çıkarmak ve Avrupa Ligi iddiasını devam ettirmenin peşinde. Grupta sadece Beşiktaş’ı deplasmanda 4-1 ile geçen Sporting Lizbon ise maçı kazanarak Şampiyonlar Ligi iddiasını devam ettirmenin peşinde.

Sporting Lizbon ile Beşiktaş takımları tarihlerinde daha önce 3 kez karşı karşıya geldi. Bu maçların 2’sini Portekiz ekibi kazanırken diğer mücadele ise beraberlikle sonuçlandı.

BATSHUAYİ VE ROSİER SPORTİNG MAÇINDA YOK

Hatayspor maçında sakatlanan Batshuayi ve Rosier'in yapılan MR görüntülerinin ardından sonuç belli oldu. Oyuncuların Sporting ve Trabzonspor maçlarında forma giymesi beklenmiyor. Beşiktaş'ta Çarşamba akşamı oynanacak olan Şampiyonlar Ligi maçı kamp kadrosuna bu isimlerin yanı sıra N'Koudou, Pjanic ve Vida alınmadı.

SERGEN YALÇIN'DAN MAÇ ÖNCESİ AÇIKLAMALAR

Beşiktaş Teknik Direktörü Sergen Yalçın, Şampiyonlar Ligi'ndeki Sporting maçı öncesinde basın mensuplarının sorularını yanıtladı.

“KORNERE ÖNLEM ALACAĞIZ”

“Sporting’in favori olduğunu düşünüyorum, iç sahada oynuyorlar, İstanbul’da bize karşı kazandılar, favori olmaları gayet normal ama biz de eksiklerimiz olmasına rağmen güçlü bir takımız. Yarın da iyi bir oyunla buradan puan veya puanlarla ayrılmak istiyoruz. Sporting, iyi ve atletik oyunculara sahip. İstanbul’da yediğimiz goller, 3 tane kornerden. Yarın korner bölümüne mutlaka önlem alacağız.”

“KONUYU BAŞKA YERLERE GÖTÜRDÜNÜZ”

“Şanssızlık derken, her şeyi yanlış anladığınız gibi bunu da yanlış anladınız. Oyunun tamamında şans çok önemlidir. İyi oynarsın, şansın olursa golü bulabilirsin. Şans faktöründen bahsederken, bundan bahsetmeye çalıştım, konuyu başka yerlere götürdünüz.”

(Sporx)