Galatasaray'dan ayrılması beklenen Badou Ndiaye için İngiltere'den yeni bir açıklama geldi.

Premier League ekiplerinden Stoke City'nin kadrosuna katmak için teklifte bulunduğu Badou Ndiaye için kırmızı-beyazlı ekibin menajeri Paul Lambert konuştu.

Watford maçı öncesinde basın toplantısı düzenleyen Paul Lambert, transfer ve Ndiaye konusunda sorulan soruyu da yanıtladı. Lambert, yaptığı açıklamada ''Transferlerle Tony Scholes (Stoke City CEO'su) ilgileniyor. Baktığımız, kadromuza güç katacak birkaç oyuncu ile görüşüyoruz. Ocak ayı transferi zordur'' ifadelerini kullandı.

Lambert, transferin son güne kalmasıyla ilgili de ''Transferin son günü maç yapmamız beni etkilemeyecek çünkü transferle Tony ilgileniyor. Benim tek düşüncem maç olacak'' şeklinde konuştu.

Stoke City, Badou Ndiaye için Galatasaray'a 16 milyon euro bonservis bedeli teklifinde bulundu. Senegalli oyuncu da Ada ekibine transfer olmak isterken, iki kulüp arasında görüşmeler devam ediyor.

SERIE A'DAN INTER DE DEVREYE GİRDİ

Stoke City'nin ilgilendiği Badou Ndiaye için İngiltere'den sürpriz bir iddia daha geldi. Ndiaye transferinde Stoke City'nin bir adım önde olsa da İngiliz basınında yer alan haberde Serie A ekiplerinden Inter'in de Senegalli oyuncu için devreye girdiği belirtildi.

(Webaslan)