Teknik Direktör Mustafa Denizli'nin takımın başına geçmesiyle yeni bir planlamaya giren Sarı-Kırmızılılar'da Ocak ayı için stopere 2 futbolcu ön plana çıktı.

Denizli'nin yönetimle yaptığı görüşmede birçok futbolcunun masaya yatırıldığı ancak tecrübeli hocanın defansı rölantiye alınmasını istemesi üzerine Kasımpaşalı Donk ile Milan'da forma giyen Alex için en kısa zamanda resmi olarak görüşmelere başlanacağı gelen bilgiler arasında

MAYIS'TA SERBESTLER

İki futbolcununda sözleşmesi Mayıs 2016'da sona eriyor.

Böylece Cimbom, iki oyuncuyu da devre arasında bonservissiz trasnfer edebilecek. Ancak Galatasaray Yönetimi Teknik Direktör Mustafa Denizli'nin isteği üzerine Donk ve Alex'i devre arasında renklerine bağlamak için 1'er milyon Euro teklif edecek. Ryan Donk için en kısa zamanda Kasımpaşa ile masaya oturmayı planlayan Sarı-Kırmızılı yönetimin bu oyuncuyu büyük olasılıkla devre arasında renklerine bağlaması bekleniyor.

Milan'da forma giyen stoper Alex'in ise menajeriyle de bir görüşme yapıldığı ve olumlu cevap alındığı ortaya çıktı. 33 yaşındaki tecrübeli oyuncunun Galatasaray'ın kendisiyle ilgilendiğinden haberi olduğu ve transfere yeşil ışık yaktığı belirlendi.

Yönetim iki oyuncu için gelecek haftadan itibaren dev bir adım atmayı planlıyor.