UEFA'nın Finansal Fair Flay kriterleri yüzünden dikkatli olmak zorunda olan sarı-kırmızılılar, dış piyasada fiyatların çok yüksek tutulmasından dolayı stratejisini değiştirmiş ve iç piyasaya yönelme kararı almıştı.

Sarı-kırmızılı yönetimin Gençlerbirliği'nin milli futbolcusu Ahmet Çalık'ı transfer listesinin ilk sırasına yazdığı belirtildi. 22 yaşındaki futbolcu için kulübü ile görüşmelerin kısa süre içerisinde başlayacağı bildirildi.

Kolay kolay sakatlanmayan bir yapıya sahip olmasının da bu transferde etkili olduğu bildirildi. Galatasaray'ın bu transfer için başkent ekibine 1.5-2 milyon euro arasında bir rakamı vermeyi kabul edebileceği belirtiliyor.

Riekerink'in hedefindeki 4'lü

Türkiye Kupası'ndaki Tuzla maçında yedek futbolcuların sergilediği kötü performans, Galatasaray Teknik Direktörü Jan Olde Riekerink'i bir hayli kızdırdı.

Hollandalı teknik adamın, ligde yeterli şans vermediği isimlerin kupada kendilerini kanıtlamak için çaba göstermemesine çok içerlediği bildirildi. Riekerink'in hedefindeki isimlerin ise Hamit Altıntop, Chedjou, Cavanda ve Josue olduğu ortaya çıktı.