Fatih Terim'in scout ekibiyle birlikte yaptığı çalışma sonucu listeye yeni bir stoper girdi. Takvim Gazetesi'nde yer alan habere göre; Meksika'nın Unam Pumas takımında forma giyen ve sözleşmesi aralık ayında bitecek olan 22 yaşındaki Johan Vasquez...

Scout ekibinin uzun süredir Vasquez'i takip ettiği ve teknik heyete olumlu rapor verdiği, Fatih Terim'in de onayladığı ifade edildi. Oyuncunun transferi için kulüple nabız yoklanmaya başlandı.

Marcao ile sözleşme uzatan Galatasaray, Luyindama'yı elden çıkarabilmesi durumunda kasaya girecek parayı bu oyuncu için kullanma planı hazırladı

Bu sezon 17 maçta 1 gol 1 asistle oynayan Vazquez, 2020'de Monterrey'den 3.5 milyon euroya alınmıştı. Şu anki piyasa değeri ise 6 milyon euro olarak değerlendiriliyor.

HALİL AKBUNAR DA LİSTEDE

Galatasaray, Göztepe'den Alpaslan Öztürk'ün ardından bir yıldızı daha koparmaya hazırlanıyor. İzmir ekibiyle sözleşmesi sona eren stoper Alpaslan ile prensip anlaşmasına varan sarı kırmızılıların teknik direktörü Fatih Terim'in listesinde Halil Akbunar da yer alıyor.

TERİM, HALİL İLE GÖRÜŞTÜ

Galatasaray'da yeni yönetimi bekleyen tecrübeli teknik direktör Fatih Terim'in de sezon bitiminde Halil Akbunar ile temasa geçerek nabız yokladığı gelen haberler arasında yer alıyor. 27 yaşındaki Halil Akbunar, 9 gol atarken 13 asist yapma başarısı gösterdi.

(Sporx)