Bafetimbi Gomis'in takımdan gönderilmesinin ardından forvet pozisyonunda büyük sıkıntıya düşen Galatasaray'da en çok tartışılan isimlerin başında Eren Derdiyok geliyordu.

Kaçırdığı gollerle saç baş yolduran 30 yaşındaki Türk asıllı İsviçreli futbolcuyla ilgili dün Fatih Terim'den flaş bir açıklama gelmişti. Terim, Instagram TV'den yaptığı açıklamada golcü futbolcuyla yollarını ayıracaklarını söylerken "Bu, bir günlük bir mevzu değil. Yolu açık olsun." demişti. Sarı Kırmızılılar'dan ayrılması kesinleşen Eren'in adı, bir süredir Stuttgart başta olmak üzere bazı Alman takımlarıyla birlikte anılıyordu.

Cim Bom ile olan kontratı sezon sonunda bitecek olan santrforla ilgili olarak Stuttgart cephesinden flaş bir açıklama geldi. Kulübün sportif direktörü Michael Reschke, Stuttgarter Zeitung'a yaptığı açıklamada Eren'le ilgili yöneltilen soruya şu şekilde yanıt verdi:
"Açık konuşmam gerekirse isimler üzerine yorum yapmayacağım. Eğer bir futbolcu bize yarım sezonluğuna katkı yapacaksa biz de bundan memnun oluruz."

Eren'in güncel piyasa değeri 2 milyon euro olarak gösteriliyor.

Kaynak: Fanatik