"Yılı iyi bitiriyoruz. Bu yılın böyle bitmesi önümüzdeki yıl için de haberci. İyi bir yıl bizi bekliyor" diyen Ergün, Hakan Çalhanoğlu, Alex Telles ve Tarık Çamdal ile ilgili son gelişmelerin ne olduğu sorusuna, "Saydığınız isimler dile getirilen isimler. Bunlar ve başka isimler üzerinde çalışmalar olduğunu biliyorum. Teknik kadronun talebi doğrultusunda gereken bölgelere en iyi transferlerin yapılması için başkanın talimatı var. G.Saray 2. yarıda çok daha güçlenecek ve şampiyon olacak." ifadelerini kullandı.

"HAKAN İLE İLGİLİ BİR GELİŞME YOK"

Hakan Çalhanoğlu ile ilgili yeni bir gelişme olmadığını belirten yönetici, "Başkan genç oyuncular demiş. İhtiyaç duyulan pozisyonu dolduracak isimler alınacak. Şu anda Hakan ile bize ulaşan bir gelişme yok. Olsa bile şu anda bir açıklama yapmamız mümkün değil." diye konuştu.

"G.SARAY İÇİN BAŞARI KUPA"

Öte yandan G.Saray yöneticisi Emir Sarıgül de, ilk hedefin kupa olduğunu vurguladı ve, "25 milyon G.Saray taraftarı bizden sportif anlamda başarı bekliyor. Biz de herkes ile birlikte kol kola bunun için uğraşıyoruz. Taraftarımız merak etmesin, G.Saray için başarı kupaların gelmesidir. İnşallah mayıs ayında kupayı kaldırmayı hedefliyoruz." sözlerini kullandı.

"EĞER EKSİK VARSA, KAPATILACAKTIR"

"Galatasaray'ın sportif anlamda başarısı için, futbol şubesinde hocamız ve teknik heyetin istediği takviyeler varsa, sayın başkan ve yönetim kurulu buna duyarsız kalmaz. Bu noktada sportif direktörlerin yaptığı çalışmalar var. Eğer eksik varsa, kapatılacaktır. Futbol profesyonellerin yönetimine bıraktığımız bir branş. Başkanımızın hocamız ile yaptığı görüşmeler vardır. Ona göre bazı hamleler yapılacaktır." dedi.

Webaslan