Galatasaray Kulüp Sözcüsü Şükrü Ergün, Fenerbahçe derbisi öncesinde açıklamalarda bulundu.

Ergün, Fenerbahçeli Alper Potuk'a derbi öncesi sözlerinden dolayı tepki gösterirken Mancini'nin dediği gibi 4 gol atabileceklerini söyledi.

TÜM UNSURLARIMIZLA DERBİYE KANALİZE OLDUK

Galatasaray’ın bütün unsurlarıyla derbiye kanalize olduğunu belirten Ergün, “Galatasaray tamamen kafayı derbiye takmış durumda. Oyuncularımızın motivasyonu çok iyi. Kazanma hırsımız çok yüksek. Tamamen derbiyi bekliyoruz” şeklinde konuştu.

MANCINI’NIN SÖYLEDİĞİ OLABİLİR; NEDEN OLMASIN, 4 ATABİLİRİZ

Kulüp sözcüsü Ergün, “Mancini’nin belki gol patlamasını derbide yaparız, Fenerbahçe’ye 4 gol atarız açıklamasıyla ilgili olarak ise “Neden olmasın, gayet tabii olabilir” dedi.

SAÇINI – SAKALINI KESTİRMEK İSTEYEN EVDE KESTİRSİN

Fenerbahçeli Alper Potuk’un “Derbiye kazanalım saha ortasında saçımı sakalımı kestireceğim” sözü için ise Ergün, “Saçını kestirecekse evinde kestirsin gelsin” diye konuştu.

BENİM İÇİN HER YERDE HER ZAMAN FAVORİ GALATASARAY. OLASI PROVOKASYONLARA İZİN VERMEYECEĞİZ

Galatasaray’ın her maçta favori olduğunu düşündüğünü belirten Şükrü Ergün, “Derbilerin apayrı bir motivasyonu var. Derbilerin kendisi bizahiti bir motivasyon unsurudur. Taraftarımız Galatasaraylılığa yakışır bir tavır ortaya koyacaklardır. Olası bir provokasyona prim vermemek çok önemli! Sahamızın kapanması ve ceza almamıza neden olacak olaylara izin vermeyeceklerdir. Benim her zaman ve her maçta favorim Galatasaray” dedi.

(Radyospor)