Galatasaray'ın Spor Toto Süper Lig'in 14. haftasında Elazığspor'u 2-0 yenmesi, yüzleri güldürdü. Galatasaray Kulübü Yönetim Kurulu Üyesi Şükrü Ergün, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Elazığspor karşısında elde edilen sonucun ve oynanan futbolun kendileri için memnuniyet verici olduğunu söyledi.

Ergün, Elazığspor maçının kendileri için farklı bir önem taşıdığına dikkati çekerek, "Bizim için bu maçın önemi, galip gelmenin ve 3 puan almanın ötesindedir. Takımımızın Elazığspor maçında son derece iyi bir takım ruhu içinde oynaması, bizi çok mutlu etti" dedi.

"Juventus'a karşı turu geçeceğimize inanıyoruz"

UEFA Şampiyonlar Ligi B Grubu'ndaki son maçlarında 10 Aralık Salı günü Juventus'la İstanbul'da yapacakları karşılaşmanın önemine değinen Ergün, tur için inançlı olduklarını dile getirdi. Galatasaray için Avrupa kupası maçlarının farklı bir havada geçtiğini belirten Ergün, "Takım olarak bir istikrarı yakalamış durumdayız. Juventus karşısında bizi bir üst tura çıkaracak sonucu alacağımıza inanıyoruz. Nasip olursa biz salı günü turu geçeceğiz. Ekibimize olan inancımız tam" diye konuştu.
"Eksikler ara transfer döneminde tamamlanacak" 

Şükrü Ergün, alınan istikrarsız sonuçlardan dolayı tepkili olan Galatasaray taraftarlarına mesaj gönderirken, ara transfer dönemini en iyi şekilde değerlendireceklerini vurguladı. Ara transfer döneminin nasıl geçeceğini hep beraber göreceklerini anlatan sarı-kırmızılı yönetici, "Çalışmalarımız devam ediyor. Transferle ilgili şu an bir şey söylemem mümkün değil ama taraftarımız rahat ve emin olsun. Galatasaray'ın eksikleri ara transfer döneminde tamamlanacak ve çok daha iyi bir takım haline geleceğiz" şeklinde konuştu. Ergün, teknik direktör Roberto Mancini'ye güvendiklerini yineleyerek, "Mancini kalitesini ispatlamış bir hoca. Bizim ona güvenimiz tam. Önemli olan takımda istikrarın sağlanması. Ligin ilk yarısında kalan maçlarımızı kazanıp, puan kaybetmeden devreyi kapatmamız ve UEFA Şampiyonlar Ligi'nde de yolumuza devam edebilmemiz önemli. Çünkü sezonun ikinci yarısında çok daha farklı bir Galatasaray göreceğiz" değerlendirmesinde bulundu.