Galatasaray'ın Süper Kupa kadrosuna sakatlıkları bulunan Semih Kaya ve Hamit Altıntop'un yanı sıra Felipe Melo, Lionel Carole, Jose Rodriguez, Yekta, Dzemaili, Sercan Yıldırım ve Sinan Gümüş alınmadı.

Karşılaşma öncesindeki son antrenmanını bu sabah Florya Metin Oktay Tesisleri'nde gerçekleştiren takımımız, saat 17.20'de Türk Hava Yolları'na ait özel bir uçuşla Başkent'e gidecek.

Teknik direktörümüz Hamza Hamzaoğlu ve Kaptan Selçuk İnan, bu akşam saat 19.30'da TFF Süper Kupa için düzenlenecek basın toplantısına katılacak. 

Galatasaray'ın Süper Kupa final maçı kadrosunda şu isimler yer alıyor:

Fernando Muslera, Eray İşcan, Alex Telles, Aurelien Chedjou, Hakan Balta, Koray Günter, Tarık Çamdal, Sabri Sarıoğlu, Bilal Kısa, Jem Paul Karacan, Yasin Öztekin, Selçuk İnan, Wesley Sneijder, Lukas Podolski, Olcan Adın, Emre Çolak, Umut Bulut, Burak Yılmaz.

Galatasaray ile Bursaspor, yarın saat 20.45'te Osmanlı Stadı'nda birbirlerine rakip olacak.

TFF Süper Kupa’da Bursaspor ile Ankara Osmanlı Stadı’nda karşılaşacak olan Galatasaray, rakibini mağlup etmesi hâlinde 2015-2016 sezonuna kupa ile başlamayı başaracak. Daha önce lig ve kupa şampiyonlarının birbirlerine rakip olduğu bu formatta toplam 13 kez zirvede kendisine yer bulan takımımız, muhtemel bir galibiyet hâlinde kupa kazanma serisini ise beş sezona çıkarmış olacak.