Yeni sezon hazırlıklarını sürdüren Galatasaray, başkent Brüksel'de, Belçika 2. Lig takımlarından Royal White Star ile karşı karşıya gelecek. Edmond Machtens Stadı'ndaki karşılaşma TSİ 19.00'da başlayacak. Karşılaşmanın teknik bir sıkıntı olmaması halinde GS TV'den 3G olarak canlı yayınlanması bekleniyor. 

İlk 11'imiz belli oldu.

Muslera, Emre Can, Chedjou, Semih, Alex Telles, Selçuk Inan, Felipe Melo, Hamit Altintop, Olcan, Yasin, Burak 

Teknik direktör Cesare Prandelli yönetimindeki Galatasaray, yeni sezon öncesi 4 hazırlık maçı yaptı.

Avusturya ve Macaristan'da gerçekleştirdiği yurt dışı kampı sırasında Windischgarsten bölgesinde Avusturya bölgesel lig ekiplerinden Vorwarts Steyr ile karşılaşan sarı-kırmızılılar, karşılaşmadan 3-1 galip ayrıldı. Galatasaray, Viyana'da oynanan maçta ise Avusturya 1. Lig temsilcisi Rapid Wien'e 3-1 mağlup oldu. Daha sonra Macaristan'a geçen "Cim Bom", Budapeşte'de, Macaristan 1. Lig takımı Honved'e rakip oldu. Sahadan 2-1 galip ayrılan Galatasaray, bu maçın ardından İstanbul’a döndü.

Galatasaray, son olarak 6 Ağustos'ta, İzmir Atatürk Stadı'nda, milli futbolcu Arda Turan'ın da formasını giydiği İspanya 1. Ligi'nin (La Liga) son şampiyonu Atletico Madrid ile karşılaştı. Müsabaka 0-0 sona erdi.

Dizilişimiz ise şöyle;