Süper Lig'de önümüzdeki sezonun yapılanmasına başlayan Göztepe rotasını yeniden şampiyonluk adayı Galatasaray'a çevirdi. Sezon başında Galatasaray'dan Sabri Sarıoğlu'nu renklerine bağlayan İzmir ekibi, sarı-kırmızılı ekipten ön libero Ryan Donk'u da gündemine aldı.

DOSYA YENİDEN AÇILDI

Önümüzdeki sezon iskelet kadroyu bozmayı düşünmeyen Göz-Göz, sezon başında ve devre arasında gündemine gelen Ryan Donk'un dosyasını yeniden açtı.
Fatih Terim'in G.Saray'la yeniden anlaşması sonrasında forma şansı bulabilen Ryan Donk'un sözleşmesinin sezon sonunda bitiyor olması İzmir ekibini transfer için iddialı konuma getirdi.
Hollandalı 31 yaşındaki futbolcunun menajeriyle temaslara başlayan Göztepe yönetimi olumlu sinyaller alırken, kontratı sona erecek olan Donk'un önceliği G.Saray'a vereceği öğrenildi. G.Saray'daki geleceğine göre yolunu çizecek olan Donk, yönetime menajeri aracılığıyla 'Sezon sonu görüşelim' yanıtını verdi.

YENİ SÖZLEŞME İDDİASI VAR

Sezon sonunda sözleşmesi sona erecek olan Hollandalı önlibero Ryan Donk'a, G.Saray kulübünün yeni sözleşme teklif etmeye hazırlandığı iddia edildi. Sarı-kırmızılı yönetimin Fatih Terim'in vazgeçilmezi haline gelen Donk'a 1+1 yıllık yeni kontrat teklif edeceği belirtildi.
Donk konusunda ilk girişimlerini yapan Göztepe yönetimi de gelişmeleri yakından takip ediyor.

İKİNCİ BAHAR

Göztepe'nin transfer listesine giren Ryan Donk, G.Saray'da Fatih Terim döneminde ikinci baharını yaşıyor. Hollandalı futbolcu sezon başında satılık listesine konmuş ve kulüp bulamayınca da kadro dışı bırakılmıştı. Terim'in yeniden kadroya kazandırdığı Donk, G.Saray'da ikinci yarıda 6'sı kupa olmak üzere 15 maçta forma giydi.

YASİN ÖZTEKİN YİNE GÜNDEMDE

Göztepe yönetimi Ryan Donk'un yanı sıra bir süre önce Galatasaray'dan Yasin Öztekin'i de listesine almıştı. Devre arasından bu yana sağ kanat pozisyonu için oyuncu arayışını sürdüren Göztepe, Yasin'de karar kılarken G.Saray'ın ligdeki durumu nedeniyle bu transfer de sezon sonuna sarkmasına neden oldu.
Donk gibi G.Saray'la sözleşmesi bitecek olan Yasin Öztekin'le temasa geçen yönetim, transferde yol almak için mayıs sonunu bekliyor.

Yeni Asır