"MUSTAFA CENGİZ'İ ARADIM VE..."

Ankaragücü - Beşiktaş maçından önce Galatasaray Başkanı Mustafa Cengiz'i aradığını söyleyen Yiğiner, "Kulüp başkanları dönem dönem istişare ederiz. Bizden sonra da Beşiktaş, Galatasaray ile oynayacaktı. Özellikle oynamamak, ya da başka sahaya alınması Galatasaray'ı da, diğer takımları da ilgilendirir. Ben Mustafa başkan ile doğrudur, görüştüm. Başkanım, nasıl bir yol izleyeceğiz dedim. Bize bu sahada oynanmaz diyorlar, ne yapalım, çıkmazsak nasıl olur, sizinle de oynayacaklar dedim. Hem ceza, hem de federasyonun para cezası vardı. 500 bin, 1 milyon ceza vardı ve biz de mecbur kaldık ve Kayseri'de oynadık." dedi

"BEŞİKTAŞ MAÇINDA PENALTIMIZ VERİLMEDİ"
 
Hakem kararlarından yakınan Ankaragücü Başkanı, "Bana göre penaltı değil ama hem Beşiktaş maçında, hem Konya maçında VAR'a gidilmemesi, hem Antalya maçında VAR'a gidilmedi ve %100 penaltı verilmedi. Burada da aynı durum oldu. Penaltı pozisyonunu daha sonra izledik, penaltı değil gibi. 2-3 maçtır süregelen pozisyonlar var. Hem Beşiktaş maçında, hem Konya maçında, hem de Antalya maçında net penaltılarımız verilmedi ve VAR'a gidilmedi. Bizim üzüntümüz o. Hep takdir hakları rakip takımlardan yana kullanıldı." şeklinde konuştu.

"BU ŞEKİLDE OLUNCA 'HE' DİYECEKSİNİZ!"
 
Kayserispor Başkanı Erol Bedir'in kendisini aradığını belirten Mehmet Yiğiner, "Kayserispor başkanı, Kulüpler Birliği'nin başkanvekili olarak aradı, Anadolu kulüpleri olarak eziliyoruz dedi ve bir bildiri yayınlıyoruz dedi. Anlattığı ile yayınlanan bildiri arasında uçurum var. Galatasaray konusunu anlatmadı tabii ki. Galatasaray başkanı ile bir gün sonra tekrar konuştuk, o da Ali Dürüst'ün istifa edip geri dönmesine sitem etti. Bu bildiriyi birçok kulüp okumadı bile. Ben imza atmadım. Televizyonu açtım, 17 kulübün altında imzası var deniyor. Biz futbolda adalet istiyoruz, Anadolu takımları da eziliyor. Bu şekilde olunca haliyle 'he' diyeceksiniz, biz de 'he' dedik." ifadelerini kullandı.